Bliv certificeret i Bindevævsbehandling
FIRMing Qi og Aroma

Fascia Instant Release Massage

I 2020 vandt vi 1. pladsen i skønhedsbehandlinger med FIRMing Qi ved Danish Beauty Award. Her har du muligheden for at blive certificeret i ansigtsbehandlingen og meget mere.

Hvad lærer du på uddannelsen?

Fascia Release – Bindevævsbehandling

Fascia Release betyder afspænding af bindevævet. På uddannelsen lærer du den blide bindevævsteknik på både nakkens, halsens og ansigtets mange muskler, samt behandling af øvre ryg og brystkasse. Når du afspænder musklernes bindevæv, genskaber du elasticiteten i vævet og på denne måde, kan du mindske hudens rynker og give klienten et naturligt ansigtsløft.

Du bliver undervist i, hvordan du kan behandle for hovedpineproblematikker, kæbespændinger, stramt arvæv og stress i nervesystemet samt afhjælpe ”tantepukkel” og åbne kropsholdingen fra brystet.

Vi vægter høj faglighed og gennemgår teori omkring bindevævet, nervesystemet og anatomien i regionen grundigt, så du kan blive en kompetent problemløser i ovenstående for dine klienter.

FIRMing Qi

At mestre en god Fascia Release behandling, er forudsætningen for at kunne lave den fantastiske skønhedsbehandling FIRMing Qi.

FIRMing Qi består af en kombination af forkælende afrensning af huden og forskellige bæredygtige, plejende produkter og en holistisk bindevævsbehandling i ansigt og decolleté, der både giver velvære og samtidig bedring i vævet og ro i hele kroppen.

 

Aroma-bindevævsbehandling

For at fuldende din behandlerpakke, bliver du udover FIRMing Qi og Fascia Release også undervist i en behagelig Aroma-bindevævsbehandling på ryg, nakke og fødder.

Også denne behandling kan meget mere end bare wellness.

Her lærer du et program, hvor du kan føre dine klienter igennem den behagelige og blide bindevævsmassage i huden med olier, der med forskellige dufte, først giver klienten mulighed for afslapning/afstressning.

Dernæst balanceres immunforsvaret og giver smertelindring. Så stimuleres fordøjelsessystemet, og til slut fremmer du din klients fokus og klarhed.

Hele pakken

Alle tre bindevævsbehandlinger står alene hver for sig, så du har flere behandlinger at tilbyde dine klienter.

Undervisningen foregår primært ved briksen, hvor du øver dig på dine medstuderende og også selv får en masse dejlig behandling. På denne måde mærker du på din egen krop, hvad du kan gøre for dine klienter.

Du vil også lære:

 • Triggerpunktsbehandling
 • Unwinding
 • Sammenhæng mellem bindevævet og følelserne
 • Intuition og indføling
 • Arbejdsstillinger og lejring
 • Branding og klientflow

Uddannelsen i Bindevævsbehandling FIRMing Qi og Aroma kræver ingen særlige forudsætninger, og vi giver dig redskaber til at komme i gang som selvstændig behandler.

Du er også velkommen på uddannelsen for ren nydelse og selvudvikling.

Vil du gerne vide mere?

Er du nysgerrig på, om denne uddannelse er noget for dig? Kontakt os gerne, hvis du har nogle spørgsmål til selve uddannelsen.

Uddannelsens forløb

Uddannelsen forløber over 5 måneder fordelt på 5 moduler à tre dage ca. en gang om måneden og fem øvetimer mellem hvert modul. I alt 90 RAB-timer.

Den er bygget op, så du har god tid til at integrere det lærte og har mulighed for at have arbejde ved siden af.

For at du kan blive en dygtig behandler, er det en vigtig del af uddannelsen, at du øver det lærte imellem hvert modul på mindst fem klienter.

Udover at dette giver dig træning i det faglige og praktiske, bliver du fortrolig med klientkontakten og møder virkelige problemstillinger, som vi kan samle op på i fælles forum.

Når du er færdiguddannet, er det største spring til egen praksis således taget. Vi vil hjælpe dig med at finde disse øveklienter, hvis du ikke selv kan.

Vi har altid kun små hold med max 10 elever, så vi kan give grundig vejledning og supervision undervejs i uddannelsen.

Uddannelsens start og varighed

Tre dage om måneden over weekenden

Datoer for forløbet 2023

Modulerne ligger lørdag til mandag kl. 9-15. I alt 18 timer pr. modul. Øvetiden planlægges imellem modulerne.

 1. modul 26.-28. august
 2. modul 30. september-2. oktober
 3. modul 28.-30. oktober
 4. modul 25.-27. november
 5. modul 16.-18. december

Pris

Uddannelsen koster 22.750 kr.

Med i prisen får du:

 • Kompendie, anatomibog og produkter til undervisningen.
 • Et sæt essentiel oils, du kan tage med dig til dine Aroma-bindevævsbehandlinger.
 • Kaffe, te og snacks i pauserne.

Du kan enten betale det fulde beløb eller betale 6.500 kr. ved tilmelding og herefter 5 rater à 3.325 kr. hver den 1. i måneden. Afdrag med rater er inklusiv et gebyr på i alt 375 kr.

Du er tilmeldt en plads, når du har betalt og tilmeldingen er bindende for hele forløbet.

Tag uddannelsen til den halve pris med bruttolønsordningen

Hvis du er lønmodtager, kan du aftale med din arbejdsgiver, at bindevævsterapeutuddannelsen betales som en del af din løn. Du kan læse mere om ordningen hos SKAT.

Tjen penge mens du uddanner dig

For at blive en dygtig behandler, er det vigtigt, at du øver dig. Derfor skal du have minimum 5 klienter mellem hvert modul, og dine behandlinger samler vi op på i fælles forum.

Øveklienterne kan melde sig til et forløb hos dig på 5 gange, så du følger de samme hele vejen. Vi har skabt en vejledende behandlingspakke, så du kan sikre dig en kontinuitet i dine behandlinger.

Dine øveklienter får i forløbet behandlet alt det, du lærer, til en billig pris, og udover, at du bliver en veltrænet behandler, kan du på denne måde også finansiere din uddannelse undervejs.

Vi kan hjælpe dig, hvis du ikke selv kan finde øveklienterne.

 • 1. gang 250 kr.
 • 2.+3. gang 350 kr.
 • 4.+5. gang 500 kr.
 • 5 gange for 1.650 kr.

Prisen stiger i takt med din erfaring.

Hvis du vælger at øve på ca. 3 klienter om ugen, har du tjent uddannelsen hjem, når du er færdig.