​Bindevævsterapi

Ved at løsne spændinger i bindevævet kan man meget effektivt afspænde store og dybe områder og komme gamle skader og stramt arvæv til livs.

Jeg arbejder med en teknik, som er blid og behagelig. Den bygger på viden om nervesystemet, musklernes triggerpunkter, akupunkturpunkter og meridianer.

Teknikken giver mig mulighed for at komme ind under kroppens forsvar og afstresse nervesystemet, så muskelspændingen kan slippe. Jeg kombinerer bindevævsbehandlingen med oliemassage, hvor jeg går på opdagelsesrejse med mine hænder og sanser, så jeg på en ikke-invaderende måde kan behandle meget dybt i vævet for at genoprette vævets elasticitet og balance.

I behandlingen tager jeg udgangspunkt i hele kroppen for at finde årsagerne til symptomerne. Her kan der være tale om både fysiske skævheder og følelsesmæssige spændinger.

Hver behandling indeholder en kropslæsning, hvor jeg finder de fysiske og – når det er relevant – også de følelsesmæssige ubalancer i kropsholdningen.

Behandlingen varer ca. en time på briksen og koster 1.250 kr.

Bindevævet findes overalt i kroppen. Det er ét sammenhængende væv, der folder sig rundt om og ind igennem muskler, knogler, nerver og organer for at støtte og holde sammen.

Bindevævets konsistens kan variere mellem stift og smidigt, og når bindevævet har været udsat for chok, traumer, gentagende belastende arbejdsstillinger, stress eller den almindelige aldringsproces, mindskes vævets evne til at være smidigt. Den stive tilstand trækker musklerne sammen som stramme elastikker, der klistrer til nabomusklerne og hiver i knoglerne og hindrer fri bevægelighed.