De tre uddannelser

Bindevævsterapi

Den lange massageuddannelse i kropsterapi med fokus på bindevævet, hvor du bl.a. lærer at modellere kropsholdningen i balance, massere dybe spændinger og hjælpe dine klienter med problemer i bevægeapparatet. Du får en grundig gennemgang af kroppens muskler og organer og indsigt i kroppens sammenhæng med følelserne.

Læs mere

Bindevævsmassage

Den mellemlange uddannelse i massagebehandling af bindevævet, hvor du lærer at behandle kroppen i alle krogene med den effektive teknik, der løsner dybe spændinger, uden at du bruger mange kræfter selv. Til dig, der ønsker et godt håndværk til at kunne hjælpe andre. Eller dig, der i forvejen er behandler og vil optimere din viden med nye effektive bindevævsteknikker.

Læs mere

Bindevævsbehandling FIRMing Qi og Aroma

Den korte uddannelse, der alligevel kommer hele vejen omkring nakke, hals og ansigt for både at afhjælpe tantepukkel, hovedpineproblematikker, kæbespændinger, stress og rynker med den blide, effektive bindevævsberøring. Her bliver du også udlært i vores FIRMing Qi skønhedsbehandling, der vandt Danish Beauty Award prisen i 2020.

Læs mere

Uanset om du vælger den korte, den mellemlange eller den lange uddannelse, lærer du den unikke behandlingsform, der kan løsne meget dybt og effektivt, og hjælpe kroppen tilbage i balance, på så blid en måde, at du skåner din egen krop for belastninger.