Uddannelser og kurser med fokus på bindevævet

Går du rundt med en behandler i maven og drømmen om at blive selvstændig?

Ønsker du at lære, hvordan du på en blid og skånsom måde kan løsne spændinger i dybden, også områder, man normalt ikke kommer til med traditionelle massageteknikker?
Så er vores uddannelser og kurser måske noget for dig.

Jeg har undervist i bindevævsterapi og Rolf Metode siden 2004 hhv. på Stanley Rosenberg Institut og i eget regi.

I dag foregår al undervisning på Bindevævs-Akademiet i Nivå.
 

De tre uddannelser

Bindevævsterapi

Den lange massageuddannelse i kropsterapi med fokus på bindevævet, hvor du bl.a. lærer at modellere kropsholdningen i balance, massere dybe spændinger og hjælpe dine klienter med problemer i bevægeapparatet. Du får en grundig gennemgang af kroppens muskler og organer og indsigt i kroppens sammenhæng med følelserne.

BodyMind Bindevævsmassage

Den mellemlange uddannelse i massagebehandling af bindevævet, hvor vi har fokus på den følelsesmæssige forløsning ved afspænding af bindevævets panser. Her arbejder vi med at skærpe dine intuitive sanser.

Bindevævsbehandling FIRMing Qi

Den korte uddannelse, der alligevel kommer hele vejen omkring nakke, hals og ansigt for både at afhjælpe tantepukkel, hovedpineproblematikker, kæbespændinger, stress og rynker med den blide, effektive bindevævsberøring. Her bliver du også udlært i vores FIRMing Qi skønhedsbehandling, der vandt Danish Beauty Award prisen i 2020.

Læs mere på hjemmesiden for Bindevævs-Akademiet eller kontakt mig for yderligere information på tlf. 22362546