Bindevævsterapi for behandlere 

Ønsker du at lære mere om bindevævet? Og hvordan du på en blid og skånsom måde kan løsne spændinger i dybden, også områder, man normalt ikke kommer til med traditionelle massageteknikker?

Kurset er for dig, der er vant til at behandle klienter og har lyst til at supplere din uddannelse med et effektivt redskab til kropsterapi. Det er sammensat med inspiration fra fysioterapien, Rolf Metoden, bindevævsterapien og klientbehandlinger igennem 20 år.

Kurset i bindevævsterapi lærer dig en effektiv og blid måde at løsne og afspænde bindevævet på. Du lærer at skærpe dine egne sanser, så du lettere kan mærke, hvor spændingerne sidder i klientens væv. Du lærer også at kigge efter ubalancer i kropsholdningen, og hvordan du kan afbalancere den.

På kurset gennemgår vi stort set hele kroppen. Vi tager udgangspunkt i typiske problemstillinger som hold og smerter i lænden, skævt bækken og spændt psoas i de to første moduler.

De to sidste moduler handler om problemstillinger som hold i nakken, spændingshovedpine, kæbespændinger og skulderproblemer. De forskellige områder i kroppen bliver gennemgået med anatomi og effektive bindevævsteknikker.

Undervisningen er primært gennem praktisk arbejde ved briksen, hvor du skiftevis behandler og modtager behandling af dine medkursister to og to. Derudover bliver du undervist i teorien omkring bindevævet og nervesystemet.

Kurset består af 10 dage fordelt på fire intensive moduler, i alt 60 timer (RAB godkendt) og kan være et fantastisk supplement til andre former for kropsbehandling som f.eks. fysioterapi, massage, akupunktur og zoneterapi. Du har redskaber til at behandle allerede efter første modul – både din egen krop og dine klienter.

Da vi har mange fagpersoner og behandlere tilmeldte på bindevævsterapeut uddannelsen, har vi valgt at sammenlægge kurset med uddannelsen.

Dato for næste holdstart 28 februar 2020.

Datoer

Datoer i 2019 alle dage fra kl. 9.00-15.00:

  1. modul 11.-13. september 2019
  2. modul 3.-4. oktober 2019
  3. modul 7.-8. november 2019
  4. modul 4.-6. december 2019

Pris

Prisen for hele kurset er 14.800,- kr. inkl. manual og forplejning. Det er også muligt at betale i tre rater à 4.940,- kr. som betales hhv. ved tilmelding samt 1. oktober og 1. november.

Tilmelding er bindende for hele forløbet.

For at give bedst mulig vejledning og supervision har vi kun små hold med max. 12 deltagere.

Undervisere

Katrine Wennerwald og Marie Juel

Tilmeld dig kurset her
Hjem » Bindevævsterapi for behandlere