FIRMing Qi

Fascia Instant Release Massage

Vores FIRMing Qi er blevet kåret til årets bedste skønhedsbehandling af Danish Beauty Award 2020.

Skønhed findes i bindevævet.

Marie Juel og Katrine Wennerwald, indehavere af Akademi for Bindevævsterapi, har udviklet en signatur behandling, der skaber en naturlig ansigts og krops opstramning, der samtidig har fokus på klientens livs energi = Qi

De arbejder med en blid bindevævsmassage i ansigtet for at løsne spændinger og øge elasticiteten i musklerne. Dette følges op med arbejde på decolleté, brystkassen og maven for at bedre kropsholdningen, åbne brystet og give kroppen længde, som optimerer ansigtsløft.

Selvom behandlingen er blid, virker den dybt og effektivt og indeholder bl.a. den unikke bindevævsterapi, som Stanley Rosenberg har udviklet, blandet med den nyeste viden inden for området.

Ansigtet får et mere levende udtryk og smerter forårsaget af spændinger kan aftage. Følelsesmæssigt giver behandlingen en lethed og ved stimulation af nervesystemet, sænkes klientens stress niveau.

Teknikken er det bærende element og produkterne bliver individuelt tilpasset. Alle produkter er bæredygtige danske mærker. Vi bruger AUM, SARD eller Rudolph Care.

FIRMing Qi er en fantastisk behandling, der er både behagelig at modtage og med synlige og mærkbare resultater.

Behandlingen varer 80 minutter og koster 980,- kr.

Du kan få behandlingen hos:

Marie Juel Klinik Rosendalen København Ø Tlf. 23495161 eller

Katrine Wennerwald LivingPosture Nivå Tlf. 22362546

Karina Walther Kjeldsen, Holbæk Tlf. 30240019

FIRMing Qi behandlingen er en del af ALT- og bindevævsterapeutuddannelsen.

NYHED!

Vi er så stolte af at være kåret til vindere af Årets Skønhedsbehandling ved Danish Beauty Award 2020 med vores FIRMing Qi skønhedsbehandling.

Hjem » Firming Qi Behandling