Om os

Akademiet for Bindevævsterapi er stiftet af Marie Juel og Katrine Wennerwald. De er begge er uddannet bindevævsterapeuter fra det nu lukkede Stanley Rosenberg Institut.

I 2002 mødte de hinanden på en messe for sundhed, hvor de var ansvarlige for Stanley Rosenbergs stand med hhv. ALT – ansigtløftningsteknik og Rolf Metode – kropsholdnings-korrektion.

Dette møde førte til mange samtaler om bindevæv. Hvilket har udviklet sig til et mangeårigt samarbejde med klinikfællesskab, retreats, uddannelse og kurser, for endelig at åbne Akademiet for Bindevævsterapi.

Det er med tilladelse fra Stanley Rosenberg, at Marie og Katrine har genskabt den oprindelige uddannelse i hhv. ALT og Rolf Metode. Og sammensat det med det bedste fra deres mere end 20 års erfaring som behandlere og med deres passion for udvikling og viden omkring bindevævet.

Marie Juel

Marie startede sin uddannelse inden for sundhedsområdet på diakonissestiftelsen. Hun blev hurtigt tiltrukket af kombinationen af den etablerede og den alternative verden. Hun blev derfor uddannet FDZ Zoneterapeut i 1997. Marie har i mange år arbejdet med kvinde problematikker og fødsler og blev efteruddannet inden for graviditet og fødsler som zoneterapeut.

I 2001 blev hun uddannet i Rosenberg teknik og ALT Terapi af Stanley Rosenberg, Eva Brinch og Elsebeth Grossbøl. Det var en stor øjenåbner for, hvordan man også kunne få adgang til kroppens spændinger.

Hun har integreret sine behandlinger med Zoneterapi, bindevævsterapi og A.L.T. til sin egen alsidige kropsterapi. Kærligheden for kunst og den visuelle skønhed gjorde, at Marie blev uddannet makeupartist (1998). Efter mange år med den glamourøse modeverden, tv og film valgte hun at specialisere sig i makeup til portræt foto og har fået lov til at arbejde for nogle af de største danske fotografer. Hun har derfor sideløbende en farverig karriere som makeup artist, hvor hun har formået at integrere ALT terapi og Makeup under fotosessions som en helt unik kompetence.

Besøg Klinik Rosendalen

Katrine Wennerwald

Katrine er uddannet fysioterapeut i 1998. Men hun vidste allerede dengang, at hun ønskede at arbejde med en mere holistisk tilgang til behandling. Efter at have arbejdet som fysioterapeut på både hospital, hos kiropraktor og på privatklinik var Katrine selv igennem et Rolfing forløb. Da hun her mærkede effekten på egen krop, gik det op for hende, at arbejdet bindevævet var den manglende brik.

Katrine arbejdede som fysioterapeut på privatklinik, sideløbende med at hun tog sin uddannelse som bindevævsterapeut i 2001 og Rolf terapeut /Strukturel Integration i 2002 hos Stanley Rosenberg. Herefter begyndte hun både at arbejde og undervise i Rolf Metode uddannelsen på Stanley Rosenberg Institut i København.

Samtidig har Katrine siden 2003 arbejdet i eget regi med Rolf Metoden og fysioterapeutiske behandlinger. Altid med primær fokus på massage og bindevævsterapi. Hun er også uddannet NLP practitioner og coach. Derudover har hun afholdt mange forskellige kurser, bl.a. i bindevævsterapi.

Besøg LivingPosture

Hjem » Om os