Om os

Akademi for Bindevævsterapi drives Katrine Wennerwald. Hun er uddannet fysioterapeut, og i bindevævsteknik og Rolf Metode fra det nu lukkede Stanley Rosenberg Institut.

Det er med tilladelse fra Stanley Rosenberg, at Katrine underviser i bindevævsteknik og Rolf Metode.

Katrine Wennerwald

Da Katrine blev uddannet fysioterapeut i 1998, vidste hun allerede dengang, at hun ønskede at arbejde med en mere holistisk tilgang til behandling. Efter at have arbejdet som fysioterapeut på både hospital, hos kiropraktor og på privatklinik var Katrine selv igennem et Rolfing forløb. Da hun her mærkede effekten på egen krop, gik det op for hende, at arbejdet bindevævet var den manglende brik.

Katrine tog sin uddannelse i bindevævsteknik i 2001 og i Rolf Metode/Strukturel Integration i 2002 hos Stanley Rosenberg sideløbende med sit arbejde som fysioterapeut på privatklinik. Herefter begyndte hun både at arbejde og undervise i Rolf Metode uddannelsen på Stanley Rosenberg Institut i København.

Samtidig har Katrine siden 2003 arbejdet i eget regi med Rolf Metoden og fysioterapeutiske behandlinger. Altid med primær fokus på massage og bindevævsbehandlinger. Hun er også uddannet NLP practitioner og coach.

Katrine har afholdt mange forskellige kurser i bindevævsteknik. Hun elsker at videreformidle det, hun oplever virker, når hun behandler. Derfor er hun især passioneret omkring uddannelsen i bindevævsterapi, som hun har udviklet ved at samle sine forskellige kompetencer indenfor behandling. Denne uddannelse indeholder alle elementer af bindevævsteknikker, der udbydes på akademiet.

Besøg katrinewennerwald.dk

Nana Fürst Barchager

Nana er uddannet bindevævsterapeut fra Bindevævs-Akademiet, og er i dag tilknyttet stedet som behandler. Hun tilbyder flere typer behandlinger:

 • Rolf Metode
 • Bindevævsterapi
 • A.L.T. behandlinger

Behandlingerne varer ca. fem kvarter og koster 850 kr. pr. session.

 • FIRMing Qi behandling

Behandlingen varer 80 minutter og koster 980 kr.

Nana er pt. i gang med en uddannelse i Nada øreakupunktur, og her tilbyder hun elev behandlinger.
Ring eller skriv for at høre mere og få priser. 
Nana tlf. 93934349

Undervisere og gæstelærere på Akademi for Bindevævsterapi

Katrine Wennerwald

Underviser i uddannelserne til bindevævsterapeut, bindevævsmassør og FIRMing Qi.

Rikke Sibast Uggerhøj

Rikke er medunderviser på uddannelsen i FIRMing Qi og Aroma-bindevævsbehandling, samt gæstelærer på uddannelsen til bindevævsterapeut, hvor hun giver gode fif til branding og klientflow.

Rikke er uddannet lærer i 2001 og har arbejdet på specialskoler. I arbejdet med børn med udfordringer har hun haft særligt fokus på kroppens hukommelse af de oplevelser, vi får igennem livet. Rikke ønskede at integrere et mere holistisk rummende menneskesyn i sit arbejdsliv, og i 2021 besluttede hun at skifte spor. Hun har taget uddannelsen som bindevævsterapeut og A.L.T. terapeut hos Akademi for Bindevævsterapi. Sideløbende med uddannelsen har hun bygget en blomstrende klinik op i Slagelse, som hun kører fuldtid. Dette har givet hende stor erfaring med behandlingsformen på kort tid.

Jonas Dueholm

Jonas er gæstelærer på uddannelsen til bindevævsterapeut og underviser i Fascial Flow.

Jonas er uddannet Fascial Flow guide, BA i musik og bevægelse, professionel musiker, samt kandidat i pædagogik med fokus på kropslig læring. Han underviser i bl.a. Hjernerystelsesforeningen og på Den Rytmiske Højskole.

Se mere om Fascial Flow og Jonas Dueholm på www.bodymusic.dk

Fascial Flow® er en blid og dynamisk bevægelsesform, der tager udgangspunkt i kroppens fascia (bindevævshinder) og nervesystem. I Fascial Flow-undervisningen med Jonas Dueholm mærker du hvordan dit eget bindevæv fungerer in action – gennem blide bevægelser med en udforskende og undersøgende bevidsthed.

Fascial Flow er skabt af danske Jeanne Jensen, som et mix af to bevægelsesformer:

 • Rolf Movement® (bevægelsesgrenen af Rolfing SI®), som har hovedfokus på fascia- netværkets struktur og funktion.
 • Continuum Movement, som har fokus på bindevævets bløde og væskelignende egenskaber.
 • På Akademiet for Bindevævsterapi får du en omfattende værktøjskasse med afsæt i både det videnskabelige og det alternative.

 • Du vil lære en håndgribelig og samtidig en næsten magisk måde at behandle på. Du vil få udvidet dine grænser og vokse som menneske.

 • At lære bindevævsterapi rykker grænser for, hvad du kan gøre for kroppen og hvad kroppen er i stand til.

 • På Akademiet for Bindevævsterapi får du en omfattende værktøjskasse med afsæt i både det videnskabelige og det alternative.

  Akademi for Bindevævsterapi v/ Katrine Wennerwald

  DANISH BEAUTY AWARD 2020

  Vi har vundet Årets Skønhedsbehandling ved Danish Beauty Award 2020