Gæstelærere på Akademi for Bindevævsterapi


Helle Lundgren

Underviser på uddannelsen til A.L.T.

Helle er uddannet A.L.T. Terapeut fra Stanley Rosenberg Institut, FDZ Zoneterapeut, KST Terapeut samt børn I & II. Desuden har hun uddannelse i Bindevævsmassage, Healingsmassage og arbejder også som clairvoyant vejleder på sin private klinik i Skovshoved, som hun har haft i 20 år.

Helle har været ansat på Skodsborg KUR & SPA i 25 år, hvor hun også har undervist i babysvømning.

Derudover har Helle deltaget i forskellige tv programmer som Kål & Kanyler samt Jagten på d. 6. sans.

Rucsi Sarbu

Rucsi Sarbu underviser to dage på uddannelsen til bindevævsterapeut med karriererådgivning.

Rucsi har en kandidatuddannelse inden for Sociologi fra 2007, og har siden 2005 arbejdet med udviklingsprojekter, HR og organisatoriske opgaver i den offentlige, private og frivillige sektor i Danmark og i udlandet.

Rucsi har arbejdet som selvstændig intuitiv rådgiver siden 2014, efter en større efterspørgsel fra kunder ift. deres personlige udvikling. Hovedmålet er at udvide den enkeltes og den kollektive bevidsthed om koblingen mellem logik og intuition og vores egen evne til at skabe vores liv.

Samtidig er Rucsi stærkt drevet til at gå på opdagelse i spirituel sociologi og udforske netop sammenspillet mellem menneske og Universet, og formidle dette i en let og tilgængelig form.

Læs mere på: www.rucsisarbu.com

Ea Skibdal

Underviser en dag på uddannelsen til bindevævsterapeut i viden om hjernen og nervesystemet og dets kobling til bindevævet.

Ea er uddannet neurobiolog fra Københavns Universitet, og har en PhD i Neurobiologi. Hun har i flere år forsket i hjernen og udvikling af ny medicin og behandlingsformer til bla. epilepsi, angst og multipel sklerose på hhv. Københavns- og Århus universitet, Rigshospitalet, samt i privat biotech.

I 2017 besluttede hun at sadle om og arbejder i dag som alternativ behandler og healer.

Jonas Dueholm

Underviser en dag på uddannelsen til bindevævsterapeut i Fascial Flow

Jonas er uddannet Fascial Flow guide, BA i musik og bevægelse, professionel musiker, samt kandidat i pædagogik med fokus på kropslig læring. Han underviser i bl.a. Hjernerystelsesforeningen og på Den Rytmiske Højskole.

Se mere om Fascial Flow og Jonas Dueholm på www.bodymusic.dk

Fascial Flow® er en blid og dynamisk bevægelsesform, der tager udgangspunkt i kroppens fascia (bindevævshinder) og nervesystem. I Fascial Flow-undervisningen med Jonas Dueholm mærker du hvordan dit eget bindevæv fungerer in action – gennem blide bevægelser med en udforskende og undersøgende bevidsthed.

Fascial Flow er skabt af danske Jeanne Jensen, som et mix af to bevægelsesformer:

 • Rolf Movement® (bevægelsesgrenen af Rolfing SI®), som har hovedfokus på fascia- netværkets struktur og funktion.
 • Continuum Movement, som har fokus på bindevævets bløde og væskelignende egenskaber.
 • På Akademiet for Bindevævsterapi får du en omfattende værktøjskasse med afsæt i både det videnskabelige og det alternative.

 • Du vil lære en håndgribelig og samtidig en næsten magisk måde at behandle på. Du vil få udvidet dine grænser og vokse som menneske.

 • At lære bindevævsterapi rykker grænser for, hvad du kan gøre for kroppen og hvad kroppen er i stand til.

 • På Akademiet for Bindevævsterapi får du en omfattende værktøjskasse med afsæt i både det videnskabelige og det alternative.

  Akademi for Bindevævsterapi v/ Katrine Wennerwald

  DANISH BEAUTY AWARD 2020

  Vi har vundet Årets Skønhedsbehandling ved Danish Beauty Award 2020