FIRMing Qi og Aroma-bindevævsbehandling

Fascia Instant Release Massage

I 2020 vandt vi 1. pladsen i skønhedsbehandlinger med FIRMing Qi ved Danish Beauty Award. Her har du muligheden for at blive certificeret i ansigtsbehandlingen.

Hvad lærer du på uddannelsen?

På uddannelsen lærer du den blide bindevævsteknik på både decolleté, nakkens, halsens og ansigtets mange muskler.  Når du afspænder musklerne, genskaber du elasticiteten i vævet og på denne måde, kan du mindske hudens rynker og give klienten et naturligt ansigtsløft.

Vi gennemgår anatomien i regionen grundigt og du bliver undervist i, hvordan du kan behandle for hovedpineproblematikker, kæbespændinger, stress i nervesystemet samt afhjælpe ”tantepukkel” og åbne kropsholdingen fra brystet.

FIRMing Qi

Alt dette er forudsætningen for, at kunne lave den fantastiske skønhedsbehandling FIRMing Qi, som både giver velvære og samtidig bedring i vævet.

Aroma-bindevævsbehandling

For at fuldende skønhedskonceptet bliver du udover FIRMing Qi også undervist i en behagelig wellness Aroma-bindevævsbehandling på kroppen.

Her lærer du et program, hvor du kan føre dine klienter igennem den blideste og behagelige bindevævsmassage i huden med olier, der med forskellige dufte, først giver klienten mulighed for afslapning/afstressning.

Dernæst balanceres immunforsvaret og giver smertelindring. Så stimuleres fordøjelsessystemet og til slut fremmer du din klients fokus og klarhed.

Skønhedsbehandlingerne står alene hver for sig, så du har flere behandlinger at tilbyde dine klienter.

Uddannelsen i FIRMing Qi og Aroma – bindevævsbehandling kræver ingen særlige forudsætninger, og vi giver dig redskaber til at komme i gang som selvstændig behandler.

Vil du gerne vide mere?

Er du nysgerrig på, om denne uddannelse er noget for dig? Kontakt os gerne, hvis du har nogle spørgsmål til selve uddannelsen.

Forløb
Uddannelsen forløber over 5 måneder fordelt på 5 moduler à tre dage ca. en gang om måneden. I alt 90 RAB-godkendte timer. Den er bygget op, så du har god tid til at integrere det lærte og har mulighed for at have arbejde ved siden af.

Imellem modulerne skal du øve dig på mindst fem klienter, som vi samler op på i fælles forum. Minimum 20 timer i alt. Dette er en vigtig del af uddannelsen, for at du kan blive en dygtig behandler.

Udover at dette giver dig træning i det faglige og praktiske, bliver du fortrolig med klientkontakten og møder virkelige problemstillinger.

Når du er færdiguddannet, er det største spring til egen praksis således taget. Vi vil hjælpe dig med at finde disse øveklienter, hvis du ikke selv kan.

Vi har altid kun små hold med max 10 elever, så vi kan give grundig vejledning og supervision undervejs i uddannelsen.
Uddannelsens start & varighed

Tre hverdage om måneden

Modulerne ligger onsdag til fredag kl. 9-15. I alt 18 timer pr. modul. Øvetiden planlægges imellem modulerne. 

Datoer for forløbet 2023

 1. modul 11.-13. januar
 2. modul 8.-10. februar
 3. modul 8.-10. marts
 4. modul 26.-28. april
 5. modul 17.-19. maj
Pris

Uddannelsen koster 22.750 kr.

Med i prisen får du

 • Kompendie, anatomibog og produkter til undervisningen.
 • Et sæt essentiel oils, du kan tage med dig til dine Aroma-bindevævsbehandlinger.
 • Kaffe, te og snacks i pauserne.

Du kan enten betale det fulde beløb eller betale 6.500 kr. ved tilmelding og herefter 5 rater à 3.325 kr. hver den 1. i måneden. Afdrag med rater er inklusiv et gebyr på i alt 375 kr.

Du er tilmeldt en plads, når du har betalt og tilmeldingen er bindende for hele forløbet.


Tag uddannelsen til den halve pris med bruttolønsordningen

Hvis du er lønmodtager, kan du aftale med din arbejdsgiver, at bindevævsterapeutuddannelsen betales som en del af din løn. Du kan læse mere om ordningen hos SKAT.

Tjen penge under uddannelsen

For at blive en dygtig behandler, er det vigtigt, at du øver dig. Derfor skal du have minimum 5 klienter mellem hvert modul, og dine behandlinger samler vi op på i fælles forum.

Øveklienterne kan melde sig til et forløb hos dig på 5 gange, så du følger de samme hele vejen. Vi har skabt en vejledende behandlingspakke, så du kan sikre dig en kontinuitet i dine behandlinger.

Dine øveklienter får i forløbet behandlet alt det, du lærer, til en billig pris, og udover at du bliver en veltrænet behandler, kan du på denne måde også financiere din uddannelse undervejs.

Vi kan hjælpe dig, hvis du ikke selv kan finde øveklienterne.

 • 1. gang 250,- kr. pr.
 • 2.+3. gang 350,- kr.
 • 4.+5. gang 500,- kr.
 • 5 gange for 1650,-kr.

Prisen stiger i takt med din erfaring.

Hvis du vælger at øve på ca. 3 klienter om ugen, har du tjent uddannelsen hjem, når du er færdig.

Undervisere

Katrine Wennerwald og Rikke Sibast Uggerhøj

 • På Akademiet for Bindevævsterapi får du en omfattende værktøjskasse med afsæt i både det videnskabelige og det alternative.

 • Du vil lære en håndgribelig og samtidig en næsten magisk måde at behandle på. Du vil få udvidet dine grænser og vokse som menneske.

 • At lære bindevævsterapi rykker grænser for, hvad du kan gøre for kroppen og hvad kroppen er i stand til.

 • På Akademiet for Bindevævsterapi får du en omfattende værktøjskasse med afsæt i både det videnskabelige og det alternative.

  Akademi for Bindevævsterapi v/ Katrine Wennerwald

  DANISH BEAUTY AWARD 2020

  Vi har vundet Årets Skønhedsbehandling ved Danish Beauty Award 2020